skip to Main Content
Menu
Toimitusmaksu 5,90€ tai ilmainen yli 50€ tilauksille | Toimitusaika 2-3 arkipäivää!

Varför muovi vi har ju Kookoskippo

Miten Kookoskippo lähti liikkeelle?

Noniin, kauppa ollaan hiljalleen saatu auki ja kookoskippojen vastaanotto on ollut aivan huikaisevaa! Kiitos siitä kaikille asiakkaillemme sekä näin vauhdilla saaduille yhteistyökumppaneillemme!

Kookoskipon idea lähti liikkeelle sattumalta. Toinen omistajista Jesse on alkanut Netflix-dokumenttien kautta valaistumaan nykyisen länsimaisen kulttuurin kulutuksen kestämättömyydestä. Merien huonovointisuus ja lihateollisuus ovat muuttaneet maailmankatsomusta ja minusta onkin saattanut kuoriutua ystäville tonnikalan syömisen epäeettisyydestä paasaava tyyppi. Pahoittelut siitä 🙂

Säde-Tuulia sen sijaan tykkää ruuasta sekä hyvinvoinnista ja lukeekin blogeja. Ruokablogeissa maailmalla alkoikin vilkkua säännöllisesti näitä ekologisesti valmistettuja kookoskippoja, joita piti löytää myös itselle. Eipä löytynytkään kovinkaan helposti. Näin syntyi idea, perustetaan verkkokauppa joka myy kookoskippoja ja muita muovittomia tuotteita. Yrittäjyys olikin ollut molempien haaveissa ja siitä se sitten lähti! Liittykää mukaan seikkailulle!

Laajennamme kookoskipoista muihinkin ekologisiin mahtaviin tuotteisiin. Tuotteemme mukana toimitamme myös tuotteen elinkaaren pidentämiseksi ohjeet, jotta jatkuva kulutus pienenisi.

Periaatteena muovittomuus

Toimintamme perustuu kaikessa ensisijaisesti ympäristön kuormittamattomuuteen tai ekologisen jalanjäljen minimoimiseen. Teippimme, pakkausmateriaalimme ynnä muut materiaalit ovat aina ympäristöystävällisiä ja mahdollisimman muovittomia. Tämä on osoittautunut haasteelliseksi mutta sitoudumme siihen sataprosenttisesti.

 

Asiakkaanamme voit olla varma, että tonnikalat eivät meidän jäljiltä joudu syömään merien muovia tai tuotteemme aiheuta vauriota korvaamattomalle luonnolle. Muista! Sinun smoothie-, puuro- tai dippikulhosi on säästänyt ainakin pikkuriikkisen verran ilmastoa. Kookoksen kuoret päätyisivät muuten polttouuniin.

 

Lupaamme Kookoskipolla jatkuvasti parantaa toimintamme ekologisuutta ja pistämme kortemme kekoon että sinunkin olisi helpompaa tuottaa vähemmän muovijätettä. Pistä meidät seurantaan sosiaalisissa kanavissa ja saat säännöllisesti niksejä, reseptejä ja myös kivoja tarjouksia.

 

Kookoskippo, mitäs mieltä?

Ollaanko me Kookoskipolla unohdettu täysin joku tärkeä juttu? Entä onko jokin mielestänne huonosti? Oltaisiin Säde-Tuulian kanssa enemmän kuin onnellisia jos liittyisitte mukaan kehittämiseen ja ehdottaisitte meille esimerkiksi kommenttikentässä mitä valikoimiimme sopisi tai mitä verkkokaupassamme tulisi kehittää! Jos haluat voit myös pistää meille yhteydenottoa tästä ja katsotaan mitä voitaisiin tehdä yhdessä!

 

 

/Jesse

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Back To Top
×Close search
Search