skip to Main Content
Menu
Toimitusmaksu 5,90€ tai ilmainen yli 50€ tilauksille | Toimitusaika 2-3 arkipäivää!
Kookoskipon Alkutaipale

Kookoskipon alkutaipale

Miten Kookoskipon ensimmäiset askeleet ovat menneet?

Kookoskippo on nyt ollut pystyssä puolisen vuotta ja paljon on ehtinyt jo tapahtua. Me kookoskippolaiset ollaan opittu paljon alasta, yrittämisestä ja itsestämme. Oli se sitten tutustumista alalla toimijoihin ja väyliin levittää asiaa somen voimalla, vaikuttajien ja yhteistöiden kautta, tai mitkä ominaisuudet meissä itsestämme tulevat esiin yrittäessä, niin hyvässä kuin huonossa. Isoin asia meille on kuitenkin ollut huomata miten mahtava vastaanotto meidän kipoille ollaan saatu. Selvästikin ollaan löydetty samanlaisia asioita arvostavia ihmisiä instassa, jälleenmyyjissä, yhteistöissä ja tapahtumissa, josta olemmekin erittäin iloisia ja kiitollisia! 

Huippua huomata, että luonnollisia ja kestäviä tuotteita on tulossa koko ajan lisää Suomeen. Haluamme tuoda osaltamme kortemme kekoon Kookoskipon kautta tarjoamalla vaihtoehtoja arjen luksukseen ja haluammekin kasvattaa vielä valikoimaamme. Huomasimme Turussa joulumyyjäisissä, sen lisäksi että pääsimme tapaamaan meitä seuraavia mahtavia tyyppejä, että mikä vaikutus on, kun ihmiset pääsivät näkemään tuotteet ja kuulemaan tarinaa niiden takaa. Tästä intouduttuamme lähdemmekin kasvattamaan jälleenmyyjäverkostoamme, jotta tuotteisiin pääsee tutustumaan, hypistelemään ennen ostopäätöstä – unohtamatta tietenkään mahdollisuutta valita minkä värinen ja näköinen kippo sopisi parhaiten sinne omaan keittiöön. 😊

Mikäli läheltäsi löytyy myymälä tai putiikki, joka voisi sopia kookoskipon kodiksi, niin otamme mielellämme vinkkejä vastaan!

 

Aurinkoista alkavaa kevättä itse kullekin! 🌞

 

/Petteri

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Back To Top
×Close search
Search