skip to Main Content
Menu
Toimitusmaksu 5,90€ tai ilmainen yli 50€ tilauksille | Toimitusaika 2-3 arkipäivää!

Kookoskippo

Uutisissa pyörii juttuja ilmastonmuutoksesta, muovilautoista sekä hiilidioksidipäästöistä.
Muovijätettä syntyy paljon ja sitä on joka puolella: niin tuotteissa kuin pakkausmateriaaleissa.

Mielestämme on tärkeää suojella ympäristöämme muovilta, joten halusimme tarjota kauniin ja kestävän ratkaisun myös esim. kertakäyttöastioiden korvikkeeksi.

Halusimme tehdä jotain maapallomme ja kotimme hyväksi, ja niin syntyi Kookoskippo.

Vuosittain miljoonia kookoksia käytetään kookosvesien ja kookosöljyjen tekoon. Suurin osa käytettyjen kookoksien kuorista päätyy jätteeksi ja lopulta ne hävitetään polttamalla. Kuorien polttaminen aiheuttaa turhia päästöjä ja on luonnonvarojen hukkaamista.

Me kierrätämme käytettyjen kookoksien kuoret ympäristöystävällisiksi astioiksi ilman kemikaaleja. Kookoskippo viimeistellään kookosöljyllä ja lähetysten pakkausmateriaaleissa suosimme kierrätettäviä, ympäristöystävällisiä materiaaleja.

Tuemme reilua kauppaa ja kipot onkin valmistettu rakkaudella Vietnamissa, jossa paikallinen yritys keskittyy parantamaan myös naisten työllistymistä. Toivomme, että käsittelet kippoja yhtä suurella rakkaudella pesemällä astiat käsin sekä välillä huoltamalla niitä kookosöljyllä. <3

Tavoitteenamme on muuttaa maailmaa kippo kerrallaan! Tulevaisuudessa tulemme myös laajentamaan valikoimaamme tarkoin valituilla, ympäristöystävällisillä tuotteilla.

Syyskuussa 2018 otimme remmiimme mukaan Petterin! Petterin ammattitaidolla pystymme parantamaan palveluamme entisestään. Petteri jakaa arvomme ja tuo valtavasti lisää tiimiimme.

Haluamme ottaa remmiin myös jokaisen teistä! Jos tarinaamme sopivia tuotteita, palveluita tai kehitysehdotuksia tulee mieleesi. Pistä meille viestiä, otamme kaikki palautteet huomioon. Teemme tämän asiakkaita varten, asiakkaiden kanssa ja varmasti tulemme näkemään teitä myös muualla kuin verkkokaupassamme ja somessa!

Säde-Tuulia & Jesse & Petteri

Back To Top
×Close search
Search