skip to Main Content
Menu
Toimitusmaksu 5,90€ tai ilmainen yli 50€ tilauksille | Toimitusaika 2-3 arkipäivää!
Oletko Valmis Lihattomaan Lokakuuhun Kookoskipon Kanssa?

Oletko valmis Lihattomaan lokakuuhun Kookoskipon kanssa?

Kookoskippo osallistuu lihattomaan lokakuuhun koko köörillä!

Tänään me kookoskippolaiset aloitamme kuukauden mittaisen projektin. Tähtäämme vähentämään lihansyöntiä ja levittämään tietoa kasvissyöntien eduista.

 

Muutama vuosi sitten aloittanut lihaton lokakuu on Madventuresista ja monesta muusta ohjelmasta tuttujen Riku Rantalan ja Tunna Milonoffin aloittama kampanja.

 

Osallistumalla pystyy tekemään suuren vaikutuksen ympäristöön. Osallistumalla lihattomaan lokakuuhun voit säästää 6,5 kiloa lihaa ja 45 500 litraa vettä! Aika huima määrä! Suomalainen syö keskimäärin päivässä 200 grammaa lihaa joka on esimerkiksi syöpäliiton 300 gramman viikkosuositukseen melkoisen huima määrä.

 

Saimme paljon positiivistä viestiä viimeisimmästä Säde-Tuulian kehittämästä reseptistä joka kannattaa heti lokakuun alkuun ottaa testiin. Reseptiin pääset täältä

 

Omien kokemuksienkin perusteella lihattomuus alkaakin jo olla suht helppoa. Pakko myöntää, eines-jauhelihapizzat ovat suurinta herkkuani ja kauppojen altaasta löytyvät vegepizzat ovatkin olleet herkullisia! Niihin on ollut tosi helppo siirtyä! Sen lisäksi kaupoista löytyy jo useita vegaanisia tai lihattomia eineksiä.

 

Mitä ruokaa kookoskulhoon? Smoothiebowl, Buddhabowl vai mitä?

 

Kookoskulhoon oma suosikkini on smoothiebowl. Blogin aikaisemmista kirjoituksista löydät luumu-omena-smoothiebowlin jolla päivä lähtee energisesti liikkeelle! Tästä löydät reseptin smoothieen.

 

Itse teen helpon smoothien laittamalla blenderiin seuraavat ainekset:

 

  • Vadelmia
  • Banaania
  • Jotakin keittoa, esim. Vadelma- tai mustikka keittoa.
  • Jotain vihreää, esim pinaattia tai avokadoa
  • Soijajugurttia tai esimerkiksi kreikkalaista jugurttia.

 

Kaikki mukaan uusiin herkkuihin tutustumaan!

 

Armeija ei kuulemma marssi vihersmoothieilla, tämä väite kuitenkin tyrmättiin. Osallistu valitsemalla lounaalla se makoisa kasvisvaihtoehto ja nauti aamupalaksi herkullinen smoothie. Kasvisruoka on tutkitusti erittäin hyväksi ja huomaat varmasti jo viikon kuluttua muutoksia muun muassa ruuansulatukseen liittyen. Lisäksi tunnet olosi raikkaaksi ja virkeäksi. Nam!

 

Ootko mukana? Mitä mieltä olet lihattomasta lokakuusta? Pistä kommentia alle 🙂

 

/Jesse

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Back To Top
×Close search
Search